HEPSİ BURADA - UCUZ ALIŞVERİŞİN ADRESİ

TAKSİTLE ÇİÇEK SİPARİŞİ

NEHİR SİTESİ ARAMA MOTORU

21 Şubat 2010 Pazar

TANTUNİ

Yemek tariflerinizi yazmak ve yemek tarifi okumak eğlenmek isteyenler http://www.nehiradmin.yetkinforum.com/ ziyaret edin mutlaka mutfağımızı

Malzemeler
1 kg. kuşbaşı et
1 adet kuru soğan
3 adet yeşil soğan
1 çorba kaşığı margarin
2 adet domates
1 çorba kaşığı toz biber-pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz
turp turşu

Yapılışı
Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın. Yıkayıp, süzdükten sonra saca veya tencereye koyun, margarin ekleyin. Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin. Kavrulmaya başlayınca devamlı karıştırarak kavurmaya devam edin. 1 çorba kaşığı toz biber atıp, ocağın altını kapatıp etleri kenara alın. Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun. Etleri tekrar saca koyup karıştırın. Pide ekmeklerinin içine koyarak turp ve biber turşusu eşliğinde servis yapın.